torstai 2. elokuuta 2012

Sukkaa ja luksusta

Köpiksen hostelli oli kyllä köpö! Sängyt natisi ja ne oli muutenkin jotenkin karmivan kämäsiä. Klo 4.08 herään korvatulpista huolimatta kamalaan pirinään. Se on PALOHÄLYTIN. Se oli oikein semmonen vanhanaikainen ja se ääni oli aivan hirveä. Ja sitä pirinää kesti joku 5min ainakin, jos ei enempää. Sitten se onneksi loppui. Meille ei koskaan selvinnyt mistä hälytys johtui. Iso miinus henkilökunnalle. Miettikää nyt, jos se olisi ollut oikea palo me ois varmaan kuoltu, kun ei kukaan respatyyppi tai kukaan tullu pelastaan meitä :o No siitä selvittiin ja takaisin nukkumaan. Kaiken huipuksi klo 5.12 herään jälleen. Taas se fu**in pirinä! No yöstä selvittiin. Aamulla heräsin noin miljoona kertaa, sillä jollaki idiootilla soi herätyskello sen sata kertaa, ja siinä vaiheessa kun se ite heräs niin kaikki muut (n. 8 hlö) niin oli jo hereillä. Joten Köpiksestä jäi melko huono fiilis.

Saksa - "Maa, jossa maito ja kalja ovat yhtä kalliita" 


Mutta nyt kaikki on toisin. Hampuri on mahtava paikka! Meijän hostelli on ensinnäkin halpa ja toiseksi tosi siisti paikka. Ainoa miinus on ettei täällä ole hellaa, mutta mitäs pienistä. Sängyt on ihan täydellisen pehmeät ja lakanatki oli valmiina, ah mitä luksusta!

Juu, Annis ei jaksa kirjoittaa enempää niin mä sanon sanasen. Saksa vaikuttaa siis ihan muksalta maalta, mutta Hampuri on huge paikka! Oli aika sukkaa kun saavuttiin junalla eikä ollut karttaa tai nettiä. Yritettiin muka tihrustaa mun ipodilta, jossa näkyi tyyliin pari katua. Lisäksi täällä HAISEE, ainakin siinä pääaseman tienoilla. Mutta kun päästiin perille hostelliin niin kaikki oli täydellistä. Käytiin sellaisessa hugessa supermarketissa ja ostettiin ruokaa itellemme ja ehkä jotain myös muille... ;))

Mutta niin, ei kai muuta. Gute Nacht! <3 - K

PS. Anniinakin pääsi viimein sinne EUROOPPAAN (Ruotsi tai Tanska ei ollut tarpeeksi etelässä...)
PPS. Tiedättekö korttipelin nimeltä 500? Jos tiedätte, niin hyvä. Jos ette, opetelkaa. Noh, me ollaan niin HC:itä ja me pelataan 5000. Tällä hetkellä tilanne on jotain A 1700 ja K 1070. Junamatkoilla on aikaa pelata :DDDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti