lauantai 4. elokuuta 2012

Frankfurt!

Kello on jo paljon ja pitäis laittaa nukkumaan ja pestä hampaat jajaja... Niin, kummasti mä vaan täällä hostellin alakerrassa hengaan :)) Eilen(kin) meni myöhään, mutta jos löytää kivan hostellin niin kannattaa nauttia sitä mahdollisimman paljon.

Ollaan siis Frankfurtissa, joka vaikutti muhun ainakin heti kun astuin ulos junasta. Tykkään siis paljon, varsinkin näiden vanhojen talojen vuoksi. Hampuri ja muut kaupungit ovat olleet ihan kivoja, mutta Franfurt jotenkin osui kohdalleen. Ehkä syy on yläasteen saksan tunneissa ja die Scorpionessa :'D (aino ja niina ainakin tietää ja muistaa!). Hostellimme on Five elements nimeltään ja tosi hyvä! Yksi yö maksaa 20€, mikä ei ihan ole yhtä hyvä kuin Hampurissa, jossa 19€:lla sai vielä oman vessan/suihkun. Palvelu ja tilat ovat kuitenkin aivan yhtä hyvät ja suuri plussa tulee keittiöstä, jossa voi laittaa ruokaa ihan alusta asti. Illalla oli myös grilli, josta sai ostaa halvalla ruokaa.

Hostellin sijainti on myös hyvä - ainakin se on aseman lähellä. Toisaalta hostelli on sellaisella kadulla, jossa on tosi monta strippiklubia ja kasinoa. Kauhean myöhään ei tee mieli lähteä ulos, voin sanoa... Huomenaamuna varmaan tutustutaan tarkemmin kaupunkiin ja sitten sanon uudestaan. Mutta tähän asti Franfurt on ollut mukavin kaupunki!

2 kommenttia:

  1. Ihana lukea täältä teidän reissusta, mut kuvia saatte laittaa, jos voitte:) äitiliini pärem.kadulta

    VastaaPoista
  2. Miekin tiedän ja muistan ne saksan tunnit! Itse olen ollut vain Frankfurtin lentokentällä ja mennyt linkalla kaupungin läpi kisareissulla. Ehkä joku päivä pääsee vähän paremmin kierteleen.. (: - Marika

    VastaaPoista