sunnuntai 12. elokuuta 2012

Barcelona!

Hola! Taaskaan ei mitään ajantasaista postausta :D Tällä hetkellä ollaan rautatieasemalla, lähdössä Barcelonasta vesipuistoon. Hostelli oli tosi jepa, melkein keskustassa ja aamupalakin löytyi, olimme hyvin hemaisevia hyvin nukutun yön jälkeen. Olimme illalla Monjuic-kukkulalla, ja se oli aika lailla täydellistä. Musiikki soi, oli viileää, hyvät eväät... Anniina kävi tutustumassa lähemmin erääseen suihkulähteeseen:D Tutustuimme valitettavasti myös pariin suomalaiseen, jotka olivat työskentelemässä Barceloonassa. Kuulimme mm. "röökiaskin kokoisista torakoista" (btw, ikinä älä kysy neuvoa tyypiltä jolla on paita väärinpäin) Suomalaiset ovat jäätävää kansaa.
Yritimme harrastaa myös kulttuuria, mutta Sagrada Familiaan oli hirvittävä jono, joten kävelimme tuskallisen hitaasti kohti La Ramblaa (paikallista kauppakatua) IKINÄ älä myöskään lähde 3 tytön kanssa mihinkään. Pysähdyimme jokaisessa kenkäkaupassa. Sitten Anniina löysi kengät (ja jotain Tuomakselle). Lopulta pääsimme myöskin Gaudi Parkkiin (aika vekkuli kaveri se Gaudi, maineensa veroinen mies) jossa oli PAPUJA!!!(Aino) eli papukaijoja ja tappelevia puluja... joita sitten ihmeteltiin enemmän kuin niitä veistoksia.
Puhtaita vaatteita: 0. Jostain syystä pesukonetta ei voinut käyttää kahdentoista aikaan yöllä. Tämä oli siis kertomus päivästä 11.8.2012.
- N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti