sunnuntai 19. elokuuta 2012

Back in Istanbul

Voittaja!!
Tiemme erosivat siis Münchenissä, erittäin sateisena päivänä (ei satanu enää kun lähettiin) jolloin oltiin... Shoppailtu! Jee! Edellisenä iltana kävimme sentään oikeasti syömässä... oudossa itsepalveluravintolossa.

Lähdin yöjunalla kohti Bolognaa, Italiaa... jossa olin aamu viideltä. Sieltä menin Anconaan, joka oli kaunis merenrantakaupunki... Sieltä lähdin Superfast ferryllä kohti Kreikkaa!! Odotin jotain pikkupaattia (vaikka maksoin peräti 42 euroa) mutta wow! Se olikin pahuksen siljaline... Uima-allaskin oli! Ja mulla oli mukana pussi evästä Italian alepasta... Aika kävi silti aika pitkäksi... En nukkunut hytissä, en penkillä, vaan... lattialla. Mutta kyllä sitä ihan hyvin sai nukuttua, kun oli niin väsynyt.

Kreikkassa tuli vähän tutustuttua Thessalonikia- nimiseen kaupunkiin jossa olin yötä... Kreikka on kaunis:) Siitä sitten jatkoin Istanbuliin... jossa on Ramadanin jälkeinen sokerijuhla (jolloin kaikki paikat on kiinni) ja ihania sadepilviä.Yksinään matkustaminen ei ollut niin yksinäistä kuin kuvittelin... aina sattui joku toinen reilaaja samalle paikalle! Eikä se myöskään ollut niin pelottavaa, vaikka kotiin ja tytöille laitettiin kyllä tiheästi viestiä...
Ihana olla kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti