keskiviikko 1. elokuuta 2012

Köpis!

Lähdettiin Malmösta virkistävän aamupalan ja suihkun jälkeen Kööpenhaminaan. Junamatka vei suunnilleen puoli tuntia, mikä on melko pitkä aika seisoen rinkka selässä. No, selvisimme kuitenkin kanaalin toiselle puolelle, wuhuu!

Seilailtiin jonkun aikaa infossa ja etsittiin hostellia, jonka löysimme yhden hutin jälkeen. Nyt olemme siis hostel Jorgensenissa, jossa yö dormissa maksaa 160 dkk eli noin 20e. Huone oli ihan jees, mutta huono puoli on ettei täällä ole lainkaan yleistä keittiötä.

Kävimme kiertelemässä kaupungilla kävellen ja tutkimme monen monta kauppaa. Itse en löytänyt oikein mitään. Lähdimme puoli neljältä ja tulimme takaisin seitsemän jälkeen, mutta tuntui ettei nähty ees mitään. Toisaalta kaupoissa ei ole kauheasti nähtävääkään, mutta silti: city on suuri!

Huomenna varmaan mennään Hampuriin tai ainakin Saksaan. Majoitus on vielä vähän auki, mutta ollaan katsottu pari hostellia ja soitetaan niille aamulla. Kohta mennään kauppaan ja ostetaan aamupalaa, mutta sitä ennen Anniina sanoo sanasen! Iltaa siis!

Aamusta vielä pari sanaa: En oo varmaan koskaan vetänyt niin paljon ruokaa aamupalalla ainakaan niin aikaisin, mutta pitihän syödä kun oli maksanut :D Nyt illemmalla löysin lökähousut. Ne on mustat, pehmeät, melko halvat ja lähes yhtä täydelliset kuin Tuomaksen kollarit!! So I'm happy:) Hiukan ikävä kotiin ja väsymys, ei muuta tällä kertaa. -A

Niin ja käytiin siis pitsalla/pastalla tänään, oli hyvää! Turha tieto, mutta ili iihan pakko sanoa :D t. Koo

2 kommenttia:

  1. Annat ne housut mulle sisäänajettavaksi niin kohta neki on yhtä täydelliset ;) ja tahraiset...

    -Tuomas

    VastaaPoista
  2. mahtavan mukava blogi. me täällä vaaranpolvessa lueskellaan tätä mamman ja iskän kanssa :)pitäkää hauskaa siellä.

    VastaaPoista