keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Sitten joskus Barcelonassa...

Olemme jälleen edistyneet hieman majoitusten suhteen, sillä varasin eilisiltana hotellihuoneen Barcelonasta. Kuten aiemminkin niin nytkin metsättettiin siis hinta-laatusuhteeltaan sopivaa pleissiä (= halpa eikä hajoa päämme päälle) ja löysimme sellaisen! Sanokaa siis hei Residencia Universitaria Nikborille, joka toimii majapaikkanamme 10.-12. elokuuta. Huoneemme on tuollainen neljän hengen huone jaetulla kylpyhuoneella, minkä hinta ei ole yhtään kehno (2 yötä 200€). Yhdelle kahden yön yöpyminen maksaa siis 50 euroa. Tämän hotellin erikoisuus ei kaiketi voita kylpyammetta, mutta on silti aika mahtis: aamupala! Eli jess!


tällainen paikka sen pitäis olla


Hotelli on aika kaukana rautatieasemilta, mutta on kuitenkin sijainniltaan mainio. Etenkin Park Güell ja Montjuic-kukkula kiinnostavat, ainakin meikää. Pitää kuitenkin tsekkailla vielä sitä sen tyypin listaa (mikä sen nimi oli? :D). Njoo, mutta ihan kiva paikka siis on (toivottavasti).

Mutta niiiin, vielä asiaa tuosta Ruotsinmaasta: sunnuntain yöjuna on täynnä ja meidän lähtö siirtyy yhdellä päivällä. Kaikin puolin järkevämpää tämä on kuin yöpyminen Luleån juna-asemalla tai jossain kalliissa hostellissa, mutta aika ärsyttävää. No, hyvänä puolena yksi mukava yö kotopuolessa enemmän ja etenkin herätys siihen, että junat kannattaa varata ajoissa. Pyritään siis varamaan samantien kotimatkan junapaikat nyt ihan matkan alussa.

Ei muuta, kyselkää/kommentoikaa jos on jotain kysyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti